Home Event BioStock Live med Diagonal Bio

BioStock Live med Diagonal Bio

BioStock Live med Diagonal Bio

18 juni, 2021

Lundabaserade Diagonal Bio utvecklar Panviral, en diagnostisk plattform som man hoppas ska kunna revolutionera marknaden för test av infektionssjukdomar. Plattformen är utvecklad för att leverera snabba och exakta tester för i stort sett alla typer av virus, bakterier och svampar, samtidigt som den möjliggör att flera patienttester genomförs parallellt. Bolaget genomför just nu en nyemission på 40,05 Mkr samtidigt som aktien noteras på Nasdaq First North Growth Market. Följ dagens BioStock Live där vd Jack Egelund Madsen presenterar bolaget.

Se Diagonal Bios vd Jack Egelund Madsen presentera bolaget, på engelska, idag klockan 10.00. Följ eventet här eller via länken nedan.

YouTube video

 

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev