Home Event BioStock Live med Biosergen

BioStock Live med Biosergen

BioStock Live med Biosergen

1 juni, 2021

Biosergen utvecklar nya behandlingar av invasiva svampinfektioner, ett område där endast en ny klass av svampdödande läkemedel har utvecklats på tre decennier. Biosergen – som i preklinik uppvisat en tre- till fyrfaldig och biverkningsfri potensfördel jämfört med de terapier som patienterna idag är hänvisade till – genomför just nu en nyemission som avslutas den 4 juni. Därefter står en börsnotering på Nasdaq First North Growth Market Stockholm på agendan. På dagens BioStock Live möter vi vd Peder M. Andersen som presenterar bolaget.

Se Biosergens vd Peder M. Andersen presentera bolaget, på engelska, här klockan 13.00.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev