Home Nyheter BioStock Studio: Odinwells vd om bolagets teknik och vägen till marknad

BioStock Studio: Odinwells vd om bolagets teknik och vägen till marknad

BioStock Studio: Odinwells vd om bolagets teknik och vägen till marknad

31 maj, 2021

Halmstadbolaget Odinwell, som nyligen knoppades av från Redsense Medical, utvecklar smarta sensorprodukter för monitorering av svårläkta sår. Genom att registrera förändringar i det bandagerade såret och larma när det behöver bytas hoppas bolaget att tekniken kan leda till kostnadsbesparingar för samhället och, kanske än viktigare, minskat lidande för patienterna. I samband med avknoppningen och börsnoteringen tar bolaget nu in 30 Mkr i en nyemission för att vidareutveckla konceptet och ta det till marknad. Vd Klas Arildsson besökte BioStocks studio för att berätta mer om bolagets teknik och hur emissionslikviden kommer att användas. 

Se intervjun med Odinwells vd Klas Arildsson nedan:

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev