Home Nyheter BioStock Studio: Idogens vd om Q1-rapporten

BioStock Studio: Idogens vd om Q1-rapporten

BioStock Studio: Idogens vd om Q1-rapporten

11 maj, 2021

Anders Karlsson, vd för bioteknikbolaget Idogen, gästade BioStocks studio för att prata om rapporten för första kvartalet. I intervjun berättar Karlsson att bolaget förbereder sig för att inleda den första kliniska studien med IDO 8 innan årsslutet. Dessutom fortsätter utvecklingsarbetet i IDO T som syftar till att motverka organavstötning hos patienter som genomgår en njurtransplantation. 

Se intervjun med Idogens vd Anders Karlsson nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev