Home Nyheter BioStock studio: Genovis vd summerar 2020 och ser framåt

BioStock studio: Genovis vd summerar 2020 och ser framåt

BioStock studio: Genovis vd summerar 2020 och ser framåt

21 maj, 2021

Fredrik Olsson, vd för Genovis, tog plats i BioStocks studio och berättade om ett i många stycken framgångsrikt 2020 samt planerna framåt. Bland annat får vi veta mer om vikten av strategiska industriella partnerskap och bolagets förvärvsstrategi som stärkt Genovis position på den nordamerikanska marknaden. Olsson talar även om den uppskalade produktionskapaciteten, vad kundstyrd innovation betyder för Genovis, samt om den ständigt breddade pipelinen och förhoppningarna att komma in i fler arbetsflöden inom biopharmaindustrin framöver.

Se intervjun med Genovis vd Fredrik Olsson nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev