Home Nyheter BioStock Studio: Cereno Scientifics vd om utbyggd portfölj och kommande fas II

BioStock Studio: Cereno Scientifics vd om utbyggd portfölj och kommande fas II

BioStock Studio: Cereno Scientifics vd om utbyggd portfölj och kommande fas II

24 maj, 2021

Spotlight-noterade Cereno Scientific publicerade under förra veckan sin delårsrapport för första kvartalet. Bolagets vd Sten R Sörensen gästade BioStocks studio och berättade om förberedelserna inför den kommande fas II-studien, om hur internationella nätverk och samarbeten har utmynnat i två prekliniska utvecklingsprogram och vad som väntar bolaget under den närmaste tiden.

Se intervjun med Cereno Scientifics vd Sten R Sörensen i länken nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev