Home Event BioStock Live med Elicera Therapeutics

BioStock Live med Elicera Therapeutics

BioStock Live med Elicera Therapeutics

31 maj, 2021

Göteborgsbaserade Elicera Therapeutics utvecklar en portfölj av läkemedelskandidater som hjälper kroppens immunförsvar i kampen mot olika former av cancer. Aktien är på väg att noteras på Nasdaq First North Growth Market, i en notering där bolaget siktar på att ta in 52 Mkr för att driva utvecklingen av sina läkemedelskandidater och teknologiplattformen iTANK vidare. På dagens BioStock Live kommer vd Jamal El-Mosleh att presentera bolaget, ge en inblick i utvecklingsportföljen och kommentera emissionen.

Elicera Therapeutics presenteras av vd Jamal El-Mosleh. Se presentationen här kl 10:00:

 

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev