Home Nyheter BioStock Studio: WntResearchs vd om studieåterstart och emission

BioStock Studio: WntResearchs vd om studieåterstart och emission

BioStock Studio: WntResearchs vd om studieåterstart och emission

14 april, 2021

WntResearch, som utvecklar kandidaten Foxy-5, förbereder just för återstart av NeoFox, en fas II-studie i patienter med tjocktarmscancer där Foxy-5s förmåga att minska återfallsrisken undersöks. Bolagets vd Anders Rabbe gästade BioStocks studio för att berätta om bolaget och den nyemission som ska säkerställa finanserna fram till interimsresultat i studien.

Se intervjun med Anders Rabbe, vd på WntResearch, här nedan:

 

 

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev