Home Nyheter BioStock Studio: Sanionas CFO om sina visioner för bolaget

BioStock Studio: Sanionas CFO om sina visioner för bolaget

BioStock Studio: Sanionas CFO om sina visioner för bolaget

7 april, 2021

BioStocks studio på Medicon Village i Lund gästades nyligen av Jason Amello, Chief Financial Officer på Saniona, via länk från Boston. Industriveteranen Amello har varit Senior Vice President, CFO och Treasurer på Akebia Therapeutics Inc., där han var en nyckelrådgivare vid Akebias fusion med Keryx Biopharmaceuticals. Amello har haft ledande befattningar på Ziopharm Oncology, Inc., Genzyme Corporation – nu Sanofi Genzyme – och sitter för närvarande även i styrelsen för Acer Therapeutics, Inc. I intervjun berättar han om sin bakgrund, sitt nuvarande arbete på Saniona och om sina visioner för bolaget.

Se intervjun med Jason Amello nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev