Home Nyheter BioStock Studio: Noteringsaktuella Duearitys vd om vägen framåt

BioStock Studio: Noteringsaktuella Duearitys vd om vägen framåt

BioStock Studio: Noteringsaktuella Duearitys vd om vägen framåt

23 april, 2021

Medicinteknikbolaget Duearity har utvecklat Tinearity, en produkt som ska förbättra behandlingen av tinnitus. Tinearity är ett ljudelement som fästs med ett litet plåster bakom örat och som genererar vitt brus genom skallbenet i syfte att behandla tinnitus. Bolaget planerar att lansera produkten på marknaden runt årskiftet och är just nu aktuella med en emission om cirka 24,9 Mkr före kostnader i samband med notering på Nasdaq First North Growth Market. Vd Fredrik Westman besökte BioStocks studio för att berätta mer om Tinearity, marknadspotentialen samt hur emissionslikviden ska användas. 

Se intervjun med Duearitys vd Fredrik Westman nedan:

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev