Home Nyheter BioStock Studio: Carbiotix vd om de senaste nyheterna

BioStock Studio: Carbiotix vd om de senaste nyheterna

YouTube video

BioStock Studio: Carbiotix vd om de senaste nyheterna

30 april, 2021

Kristofer Cook, vd för Spotlight-noterade Carbiotix, tog plats i BioStocks studio och berättade om bolagets senaste nyheter. Bolaget, som utvecklar nästa generation prebiotiska fiber för en bättre tarmhälsa, har rekryterat Jonas Danielsson och Christian Månsson till styrelsen och dessutom ansluter Erik Deaner som försäljningschef i början av maj. Carbiotix har tidigare meddelat om utvärdering av ett nytt enzym i produktionsprocessen och lansering av B2B-tjänsten LinkGut API under andra kvartalet, se Kristofer Cook kommentera detta i den engelskspråkiga intervjun nedan.

Se intervjun med Carbiotix vd Kristofer Cook i länken nedan.

YouTube video

 

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev