Home Nyheter BioStock Studio: Aptahems CSO om sepsiskandidaten Apta-1

BioStock Studio: Aptahems CSO om sepsiskandidaten Apta-1

BioStock Studio: Aptahems CSO om sepsiskandidaten Apta-1

8 april, 2021

Luiza Jedlina, CSO och medgrundare av Aptahem, besökte BioStocks studio vid Medicon Village i Lund för att berätta om bolagets ledande läkemedelskandidat Apta-1. Jedlina, som har en PhD i molekylär parasitologi och immunologi samt en masterexamen inom toxikologi, har varit central i arbetet att etablera Apta-1 som en potentiell akutbehandling mot “The Silent Killer”, sepsis.

Se intervjun med Luiza Jedlina nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev