Home Nyheter BioStock Studio: Spermosens vd om notering och emission

BioStock Studio: Spermosens vd om notering och emission

BioStock Studio: Spermosens vd om notering och emission

30 mars, 2021

Biostocks studio på Medicon Village, Lund, gästades nyligen av John Lempert, vd för emissionsaktuella Spermosens. Bolaget är verksamt inom området manlig infertilitet där med man sin teknologi vill förbättra diagnostisering och behandling. Just nu är Spermosens aktuella med en emission om cirka 24 Mkr i samband med att man planerar notering på Spotlight Stock Market. För BioStock berättar vd John Lempert mer om bolagets teknologi, marknaden och vad som väntar härnäst för Spermosens. 

Se intervjun med John Lempert, vd på Spermosens, nedan.

 

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev