Home Nyheter BioStock Studio: RhoVacs vd om vaccineringsrelaterad studieförsening

BioStock Studio: RhoVacs vd om vaccineringsrelaterad studieförsening

BioStock Studio: RhoVacs vd om vaccineringsrelaterad studieförsening

9 mars, 2021

Utvecklingsbolaget Rhovac meddelade under tisdagsmorgonen att den pågående fas IIb-studien BRaVac försenats ytterligare på grund av den pågående Covid-19-vaccineringen. Vd Anders Månsson besökte BioStocks studio för att berätta mer om hur han ser på vaccinets utrullning och vad den innebär för bolaget och vad som görs för att motverka effekterna av pandemin.

Se intervjun med RhoVacs vd Anders Månsson nedan.

 

 

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev