Home Nyheter BioStock Studio: Intervju med Lipums vd

BioStock Studio: Intervju med Lipums vd

BioStock Studio: Intervju med Lipums vd

29 mars, 2021

BioStock fick chansen att intervjua Lipums vd Einar Pontén angående bolagets terapeutiska antikropp SOL-116 mot kroniska inflammatoriska sjukdomar. I intervjun berättar han om marknadspotentialen för läkemedelskandidaten och om anledningarna till varför reumatism har valts ut som första indikation. Dessutom får vi veta mer om den pågående emissionen, den kommande börsnoteringen och Lipums övriga planer för året. 

Se intervjun med Lipums vd Einar Pontén nedan.

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev