Home Nyheter BioStock Studio: Dicots vd om Q4-rapporten och prekliniska aktiviteter

BioStock Studio: Dicots vd om Q4-rapporten och prekliniska aktiviteter

BioStock Studio: Dicots vd om Q4-rapporten och prekliniska aktiviteter

10 mars, 2021

Göran Beijer, vd på läkemedelsutvecklaren Dicot som nyligen släppte sin rapport för det fjärde kvartalet, gästade BioStocks studie för att berätta mer om hur han ser på året som gått och vilka aktiviteter som pågår i bolaget. Beijer berättade bland annat mer om förberedelserna inför start av kliniska studier med potensläkemedelskandidaten LIB-01 där produktion av studiematerial har påbörjats, samtidigt som det prekliniska toxikologiska programmet inletts. 

Du kan se hela intervjun med Dicots vd Göran Beijer nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev