Home Nyheter BioStock Studio: CLS om fokus för 2021, milstolpar och nyemission

BioStock Studio: CLS om fokus för 2021, milstolpar och nyemission

BioStock Studio: CLS om fokus för 2021, milstolpar och nyemission

3 mars, 2021

Under förra veckan publicerade medicinteknikbolaget Clinical Laserthermia Systems (CLS) sin rapport för fjärde kvartalet 2020 och meddelade dessutom att man genomför en företrädesemission och en riktad emission. Tillförordnade vd Dan Mogren och CFO Lars-Erik Eriksson besökte BioStocks studio för att berätta mer om detta och om CLS fokusområden för 2021.

Se intervjun med CLS tf vd Dan Mogren och CFO Lars-Erik Eriksson nedan.

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev