Home Nyheter BioStock Studio: Cline Scientifics vd om vägen framåt

BioStock Studio: Cline Scientifics vd om vägen framåt

BioStock Studio: Cline Scientifics vd om vägen framåt

8 mars, 2021

Mölndalsbolaget Cline Scientific driver två huvudsakliga projekt, CellRACE inom cancerdiagnostik och StemCART inom stamcellsterapi. Förra veckan inleddes även lösenperioden för teckningsoptioner i bolaget och denna pågår till och med 12 mars. Cline Scientifics vd Patrik Sundh besökte BioStocks studio för att berätta mer om projekten och vad som väntar framöver för bolaget.

Se intervjun med Cline Scientifics vd Patrik Sundh nedan.

YouTube video

Se även Patrik Sundh presentera bolaget i en längre bolagspresentation nedan:

YouTube video

 

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev