Home Nyheter BioStock Studio: Cereno Scientific på väg mot fas II med CS1

BioStock Studio: Cereno Scientific på väg mot fas II med CS1

BioStock Studio: Cereno Scientific på väg mot fas II med CS1

1 mars, 2021

Förra veckan publicerade Cereno Scientific sin Q4-rapport och BioStock tog chansen att prata med vd Sten R. Sörensen för att få veta mer om de viktigaste punkterna i rapporten samt om bolagets riktning under 2021. Sörensen betonade Cereno Scientifics betydande framsteg mot att nå fas II med CS1 i patienter med pulmonell arteriell hypertension (PAH), vikten av samarbetet med CRO:n Worldwide Clinical Trials och berättade dessutom mer om milstolpar för 2021.

Se hela intervjun med Cereno Scientifics vd Sten R. Sörensen nedan:

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev