Home Event BioStock Live med Spermosens

BioStock Live med Spermosens

BioStock Live med Spermosens

25 mars, 2021

Idag torsdag den 25 mars kl 10:00 går ytterligare ett BioStock Live av stapeln från BioStocks studio på Medicon Village i Lund. Dagens presentation kommer från Lundabolaget Spermosens som är verksamma inom medicinteknik i syfte att förbättra diagnosticering och behandling av manlig infertilitet. Bolaget är aktuella med en emission om cirka 24 Mkr inför notering på Spotlight Stock Market med teckningsperiod 25 mars till den 12 april.

Spermosens presenteras av vd John Lempert och presentationen kan ses nedan.

YouTube video

 

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev