Home Event BioStock Live med noteringsaktuella Lipum

BioStock Live med noteringsaktuella Lipum

BioStock Live med noteringsaktuella Lipum

26 mars, 2021

Idag fredag den 26 mars kl 10:00 är det återigen dags för en upplaga av BioStock Live. Dagens presentation kommer från Umeåbolaget Lipum som utvecklar ett nytt biologiskt läkemedel mot kroniska inflammatoriska sjukdomar, framförallt reumatism hos barn och vuxna. Bolaget är aktuella med en notering på Nasdaq First North Growth Market och en emission om cirka 75,7 Mkr med teckningsperiod 25 mars till den 8 april.

Lipum presenteras av bolagets vd Einar Pontén. Se presentationen här kl 10:00:

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev