Home Nyheter Iconovos vd kommenterar bokslutskommunikén

Iconovos vd kommenterar bokslutskommunikén

Iconovos vd kommenterar bokslutskommunikén

17 februari, 2021

Inhalationsbolaget Iconovo har idag publicerat bokslutskommunikén för 2020 som visar högre omsättningssiffror jämfört med året innan. Under 2020 lyckades bolaget teckna två nya kundavtal och målet är att ingå ytterligare två kundavtal under 2021. Iconovos vd Johan Wäborg tog tillfället i akt att summera de viktigaste händelserna under 2020 och berätta mer om vad som väntar härnäst. 

Se presentationen av Iconovos vd Johan Wäborg nedan.

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev