Home Nyheter BioStock Studio: Stayble Therapeutics vd om framtidsplanerna

BioStock Studio: Stayble Therapeutics vd om framtidsplanerna

BioStock Studio: Stayble Therapeutics vd om framtidsplanerna

4 februari, 2021

Emissionsaktuella Stayble Therapeutics utvecklar injektionsbehandlingen STA363 som, till skillnad från dagens behandlingar, riktas mot de underliggande orsakerna till diskogen ryggsmärta. Bolagets målgrupp är de patienter med diskogen ryggsmärta som inte upplever tillräcklig förbättring med sjukgymnastik och smärtstillande preparat och som därmed saknar effektiva behandlingsalternativ. För närvarande pågår en fas IIb-studie med läkemedelskandidaten och bolaget är just nu aktuella med en företrädesemission om 41,5 Mkr för att säkerställa slutförandet av studien. I en bolagspresentation för BioStock berättar vd Andreas Gerward mer om bolaget och dess verksamhet. 

Se vd Andreas Gerward presentera Stayble Therapeutics nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev