Home Nyheter BioStock Studio: RhoVacs vd kommenterar bokslutskommunikén

BioStock Studio: RhoVacs vd kommenterar bokslutskommunikén

BioStock Studio: RhoVacs vd kommenterar bokslutskommunikén

12 februari, 2021

I morse släppte Lundabaserade läkemedelsutvecklaren RhoVac sin rapport för det fjärde kvartalet. Vd Anders Månsson besökte BioStocks studio för att berätta mer om bolagets utmaningar och prestationer under 2020 samt hur utvecklingsplanen ser ut framöver. Månsson påpekar att bolaget gått in i 2021 på en stabil grund och med starka finanser, och att man nu fortsätter utvecklingen och rekryteringen till den pågående fas IIb-studien. 

Se intervjun med RhoVacs vd Anders Månsson nedan. Intervjun är genomförd på engelska.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev