Home Nyheter BioStock Studio: Respiratorius uppdaterar kring utvecklingsprojekten

BioStock Studio: Respiratorius uppdaterar kring utvecklingsprojekten

BioStock Studio: Respiratorius uppdaterar kring utvecklingsprojekten

3 februari, 2021

Tidigare idag publicerade Lundabaserade Respiratorius sin rapport för det fjärde kvartalet och bolaget står nu inför ett händelserikt år med huvudprojekten VAL001 och RESP9000. Respiratorius vd Johan Drott gästade BioStocks studio för att berätta mer om aktiviteterna i de pågående projekten, patentsituationen och de satsningar som görs för att accelerera utvecklingsarbetet.

Se intervjun med Respiratorius vd Johan Drott nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev