Home Nyheter BioStock Studio: Invent Medics vd om bolagets satsning på kvinnohälsa

BioStock Studio: Invent Medics vd om bolagets satsning på kvinnohälsa

BioStock Studio: Invent Medics vd om bolagets satsning på kvinnohälsa

19 februari, 2021

Karin Bryder är vd för Lundabolaget Invent Medic, som utvecklar och marknadsför produkter för att främja kvinnors hälsa. Bolagets första produkt, Efemia kontinensstöd, lanseras för närvarande på flera håll i världen, däribland USA där bolaget nyligen skickade in ansökan om 510(k)- marknadsregistrering till FDA. Bryder besökte BioStocks studio för att berätta mer om bolaget och dess planer framöver.

Se intervjun med Karin Bryder här nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev