Home Nyheter BioStock Studio: Intervju med Stayble Therapeutics vd

BioStock Studio: Intervju med Stayble Therapeutics vd

BioStock Studio: Intervju med Stayble Therapeutics vd

9 februari, 2021

Stayble Therapeutics vd Andreas Gerward gästade BioStocks studio för att berätta om bolagets behandling mot diskrelaterad ryggsmärta, STA363. Behandlingen baseras på mjölksyra och injiceras i disken vid ett tillfälle vilket förväntas ge en smärtminskande effekt som kvarstår livet ut. I intervjun berättar Andreas Gerward både om fördelarna med STA363 jämfört med andra behandlingsalternativ samt den pågående fas IIb-studien med STA363. Dessutom får vi veta mer om vad bolaget har åstadkommit sedan det grundades år 2015 och hur den förestående företrädesemissionen förväntas ge utrymme till en fortsatt positiv utveckling. 

Se intervjun med Stayble Therapeutics vd Andreas Gerward nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev