Home Nyheter BioStock Studio: Idogen har händelserikt år framför sig

BioStock Studio: Idogen har händelserikt år framför sig

BioStock Studio: Idogen har händelserikt år framför sig

10 februari, 2021

Igår publicerade cellterapibolaget Idogen sin bokslutskommuniké för 2020 och i samband med detta intervjuade BioStock bolagets vd Anders Karlsson. I intervjun berättar Karlsson att Idogen gjorde betydande framsteg på flera fronter under 2020 och man räknar med att fortsätta med detta under 2021, i synnerhet då organisationen har förstärkts på vissa nyckelpositioner. För tillfället pågår förberedelser inför kliniska prövningar med IDO 8 som förväntas starta under andra halvåret 2021. Under året kommer Idogen även öka takten i transplantationsprojektet och fortsätta diskussioner med potentiella samarbetspartners. 

Se intervjun med Idogens vd Anders Karlsson nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev