Home Nyheter BioStock Studio: FluoGuide om listbytet och vägen framåt

BioStock Studio: FluoGuide om listbytet och vägen framåt

BioStock Studio: FluoGuide om listbytet och vägen framåt

24 februari, 2021

Sedan danska FluoGuide börsnoterades 2019 har utvecklingen gått snabbt och man genomför nu en kombinerad fas I/II-studie med sin produkt FG001. Produkten har förmågan att göra cancertumörer självlysande vid operationer vilket inte bara underlättar kirurgernas arbete, utan även förbättrar säkerheten och utfallet av operationerna. Som ett led i bolagets utveckling då man nu går in i en mer internationell fas genomför bolaget ett listbyte från Spotlight Stock Market i Danmark till svenska Nasdaq First North Growth Market. Vd Morten Albrechtsen och Andreas Kjaer, grundare och ordförande för bolagets vetenskapliga råd, berättade mer för BioStock. 

Se intervjun med FluoGuides vd Morten Albrechtsen och Andreas Kjaer nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev