Home Event BioStock Live med Stayble Therapeutics

BioStock Live med Stayble Therapeutics

BioStock Live med Stayble Therapeutics

3 februari, 2021

Idag onsdag den 3 februari kl 13:00 är det återigen dags för ett direktsänt BioStock Live från BioStocks studio på Medicon Village i Lund. Den här gången gästas vi av Stayble Therapeutics som utvecklar injektionsbehandlingen STA363 riktad mot de patienter med diskogen ryggsmärta som inte blir tillräckligt hjälpta av sjukgymnastik och smärtstillande preparat. STA363 är föremål för en pågående fas IIb-studie och för att säkerställa slutförandet av studien genomför bolaget nu en företrädesemission om 41,5 Mkr. 

Stayble Therapeutics presenteras av vd Andreas Gerward och eventet kan följas via länken nedan.

YouTube video

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev