Home Nyheter BioStock Studio: Intervju med vd för Abera Bioscience

BioStock Studio: Intervju med vd för Abera Bioscience

BioStock Studio: Intervju med vd för Abera Bioscience

28 januari, 2021

Med IPO-aktuella Abera Bioscience plattformsteknologi BERA kan nya vacciner utvecklas och designas snabbare och billigare än med de tekniker som dominerar marknaden idag. Primärt fokus är att utmana Pfizers pneumokock-vaccin Prevnar 13, världens bäst säljande vaccin, genom att erbjuda ett skydd mot samtliga 97 kända pneumokocker-varianter, jämfört med Prevnar 13 som endast skyddar mot 13 av dem. Aberas vd gästade BioStocks studio för att berätta mer om tekniken och om den planerade noteringen på Spotlight i februari.

Förutom Abera Biosciences primära vaccinkandidat Ab-01.12, så får vi även veta mer om de parallella utvecklingsspåren immunonkologi, tuberkulos, klamydia, ett generellt diarré-vaccin samt Covid-19. Se intervjun med vd Maria Alriksson nedan.


Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev