Home Nyheter BioStock Studio: Danska FluoGuide om den pågående kliniska studien

BioStock Studio: Danska FluoGuide om den pågående kliniska studien

BioStock Studio: Danska FluoGuide om den pågående kliniska studien

14 januari, 2021

Läkemedelskandidaten FG001, som utvecklas av danska FluoGuide, ger ett mer precist stöd till kirurger för att kunna avlägsna cancer vid operationer än vad som finns tillgängligt på marknaden idag. Just nu genomför bolaget sin kombinerade fas I/II-studie med kandidaten där man i första delen vill fastslå den optimala dosen för att under studiens andra del mäta vilken förbättring FG001 kan innebära för patienterna. Morten Albrechtsen, vd för FluoGuide, kom till BioStocks studio i Lund för att berätta mer.
Se hela intervjun med FluoGuides vd Morten Albrechtsen nedan.

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev