Home Nyheter BioStock Studio: Carbiotix på väg mot egen storskalig produktion

BioStock Studio: Carbiotix på väg mot egen storskalig produktion

BioStock Studio: Carbiotix på väg mot egen storskalig produktion

25 januari, 2021

I slutet av förra året annonserade food tech-bolaget Carbiotix att man planerar att bygga sin första anläggning för storskalig produktion av sitt prebiotiska fiber AXOS. Bolaget befinner sig i ett skede där man går från att vara ett forskningsbaserat tarmhälsobolag till ett producerande prebiotikabolag med produkter på marknaden. Carbiotix vd Kristofer Cook besökte BioStocks studio och gav sin syn på bolagets potential, var fokus ligger i närtid och berättade även vad det betyder för bolaget att vara antagen i PepsiCos Greenhouse Accelerator Program.
Se intervjun med Carbiotix vd Kristofer Cook nedan.

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev