Home Nyheter BioStock Studio: Aegirbio om affären med LifeAssays och Abreos Biosciences

BioStock Studio: Aegirbio om affären med LifeAssays och Abreos Biosciences

BioStock Studio: Aegirbio om affären med LifeAssays och Abreos Biosciences

27 januari, 2021

I måndags kom beskedet att diagnostikbolaget Aegirbio genomfört en fusion med svenska LifeAssays samt förvärvat amerikanska Abreos Biosciences. Aegirbio grundades 2019 av just LifeAssays och Abreos Biosciences och dess verksamhet baseras på den patenterade teknologiplattform som gör det möjligt att övervaka och optimera dosering av läkemedel. Samtidigt siktar bolaget mot att bygga ett multidiagnostik-bolag genom förvärv av relevanta bolag, en strategi som måndagens nyhet alltså befäste. Aegirbios vd Martin Linde besökte BioStocks studio i Lund för att berätta mer. 
Se intervjun med Aegirbios vd Martin Linde nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev