Home Nyheter BioStock Studio: Abera Biosciences vd om bolagets visioner

BioStock Studio: Abera Biosciences vd om bolagets visioner

BioStock Studio: Abera Biosciences vd om bolagets visioner

21 januari, 2021

Med Abera Bioscience plattformsteknologi BERA kan vaccin designas snabbare och till en lägre kostnad än vad som är möjligt idag. I ett första steg vill man utmana världens bäst säljande vaccin, Pfizers pneumokock-vaccin Prevnar 13 som skyddar mot 13 av de 97 kända varianterna, genom att täcka samtliga varianter. Parallella spår är immunonkologi, tuberkulos, klamydia, ett generellt diarré-vaccin samt Covid-19. Man vill även profilera plattformen inför kommande pandemier när nya vaccin måste tas fram snabbt. Bolaget är nu aktuellt med en IPO om 24,1 Mkr och en notering på Spotlight som förväntas ske i februari. I en bolagspresentation för BioStock berättar vd Maria Alriksson mer om bolaget och planerna framåt. 

Se vd Maria Alriksson presentera Abera Bioscience nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev