Home Nyheter BioStock Studio: Redsense Medical lägger smart sårvårdsteknologi i dotterbolag

BioStock Studio: Redsense Medical lägger smart sårvårdsteknologi i dotterbolag

BioStock Studio: Redsense Medical lägger smart sårvårdsteknologi i dotterbolag

18 december, 2020

Idag höll Redsense Medical en extra bolagsstämma där man beslutade om att lägga bolagets sårvårdsprojekt i ett eget bolag, Odinwell, som ska delas ut till aktieägarna under våren 2021. Satsningen går ut på att integrera optiska sensorer i plåster och bandage för att exempelvis kunna upptäcka infektioner i realtid. Redsense Medicals vd, Patrik Byhmer, besökte BioStocks Studio och berättade mer om fördelarna med den nya sårvårdsteknologin, vägen till marknad och hur det nya bolaget är finansierat. 
Se intervjun med Redsense Medicals vd Patrik Byhmer nedan.


Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev