Home Nyheter BioStock Studio: RhoVacs vd sammanfattar Q3 och blickar framåt

BioStock Studio: RhoVacs vd sammanfattar Q3 och blickar framåt

BioStock Studio: RhoVacs vd sammanfattar Q3 och blickar framåt

13 november, 2020

Idag publicerade cancerterapibolaget RhoVac, som utvecklar immunterapin RV001 mot prostatacancer, sin rapport för årets tredje kvartal. Bolagets vd Anders Månsson besökte BioStocks studio på Medicon Village i Lund för att både sammanfatta RhoVacs verksamhet under de gångna tre månaderna och ge oss en bild av vad som väntar härnäst. I nuläget bedriver man en fas IIb-studie med RV001 med det huvudsakliga syftet att utreda om kandidaten kan förhindra eller begränsa återfall och progression av cancern.
Se intervjun med RhoVacs vd Anders Månsson nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev