Home Nyheter BioStock Studio: Alligator presenterar på vetenskapliga konferenser

BioStock Studio: Alligator presenterar på vetenskapliga konferenser

BioStock Studio: Alligator presenterar på vetenskapliga konferenser

10 november, 2020

Häromdagen besökte Alligator Bioscience, Lundabolaget som utvecklar tumörriktade immunterapier mot cancer, BioStocks studio för att prata om sina framträdanden på två tunga vetenskapliga konferenser. I förra veckan medverkade man på World Immunotherapy Congress 2020 där bolaget presenterade konkurrenskraftiga jämförelsedata med kandidaten mitazalimab inom CD40-fältet. Under denna veckan deltar Alligator i den ledande immunonkologi-konferensen SITC och kommer där att presentera inte mindre än tre av sina projekt, bl.a. det nya konceptet Neo-X-Prime. Alligators vd Per Norlén berättade mer om detta för BioStock. 
Se intervjun med Alligator Biosciences vd Per Norlén nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev