Häromdagen besökte Alligator Bioscience, Lundabolaget som utvecklar tumörriktade immunterapier mot cancer, BioStocks studio för att prata om sina framträdanden på två tunga vetenskapliga konferenser. I förra veckan medverkade man på World Immunotherapy Congress 2020 där bolaget presenterade konkurrenskraftiga jämförelsedata med kandidaten mitazalimab inom CD40-fältet. Under denna veckan deltar Alligator i den ledande immunonkologi-konferensen SITC och kommer där att presentera inte mindre än tre av sina projekt, bl.a. det nya konceptet Neo-X-Prime. Alligators vd Per Norlén berättade mer om detta för BioStock. 

Se intervjun med Alligator Biosciences vd Per Norlén nedan.

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev