Home Nyheter BioStock studio: Sanionas styrelseordförande vill rekrytera USAs bästa talanger

BioStock studio: Sanionas styrelseordförande vill rekrytera USAs bästa talanger

BioStock studio: Sanionas styrelseordförande vill rekrytera USAs bästa talanger

20 oktober, 2020

Bioteknikbolaget Sanionas primära läkemedelskandidat Tesomet utvecklas mot två svåra och sällsynta sjukdomar som idag saknar specifika behandlingsalterantiv. Fredagen den 23 oktober håller bolaget extra bolagsstämma i Malmö och på agendan står bl. a. ett nytt incitamentsprogram. BioStock har via videolänk pratat med bolagets styrelseordförande J Donald deBethizy om bolagets ambitioner. Under intervjun betonar deBethizy att Saniona måste kunna erbjuda konkurrenskraftiga incitamentsprogram för att hitta och behålla de bästa talangerna på den konkurrensutsatta amerikanska marknaden, där bolaget nu etablerar ett starkt team bakom vd Rami Levin. 
Se intervjun nedan med J Donald deBethizy från BioStocks studio på Medicon Village i Lund.

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev