Home Nyheter BioStock Studio: RhoVacs vd uppdaterar om fas IIb-studien

BioStock Studio: RhoVacs vd uppdaterar om fas IIb-studien

BioStock Studio: RhoVacs vd uppdaterar om fas IIb-studien

12 oktober, 2020

Idag fick BioStocks studio besök av cancerterapibolaget RhoVacs vd Anders Månsson som gav oss en uppdatering gällande fas IIb-studien med RV001. Immunterapin RV001 utvecklas mot prostatacancer och just nu pågår alltså en fas IIb-studie med kandidaten för att i första hand undersöka om den kan förhindra eller begränsa återfall och progression av cancern. Den pågående Covid-19-pandemin har dock lett till att bolaget förväntar sig vissa förseningar i studien och för BioStock berättade Anders Månsson mer om bolagets strategi för att bemöta de nya förutsättningarna.
Se hela intervjun med vd Anders Månsson nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev