Home Nyheter BioStock Studio: Idogen genomför emission och växlar upp

BioStock Studio: Idogen genomför emission och växlar upp

BioStock Studio: Idogen genomför emission och växlar upp

19 oktober, 2020

BioStocks studio fick besök av Anders Karlsson, vd för bioteknikbolaget Idogen som utvecklar tolerogena cellterapier med syfte att behandla oönskad aktivering av immunsystemet, d.v.s. när immunförsvaret angriper den egna kroppen. Bolaget driver projekt inom områdena hemofili, organavstötning efter transplantation samt sällsynta, svåra autoimmuna sjukdomar. Just nu befinner man sig i en händelserik period där man bland annat avser att genomföra en företrädesemission. För BioStock berättade Anders Karlsson mer om status i bolagets projekt, den kommande emissionen samt bolagets framtidsplaner. 
Se hela intervjun med Idogens vd Anders Karlsson nedan.

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev