Home Nyheter BioStock Studio: Dicots vd kommenterar de senaste studieresultaten

BioStock Studio: Dicots vd kommenterar de senaste studieresultaten

BioStock Studio: Dicots vd kommenterar de senaste studieresultaten

13 oktober, 2020

Uppsalabaserade Dicot utvecklar Libiguin för behandling av manlig sexuell dysfunktion, med fokus på erektil dysfunktion och för tidig utlösning. Bolaget presenterade nyligen positiva resultat från en preklinisk studie som utförs tillsammans med det franska kontraktslaboratoriet Pelvipharm. BioStock har pratat med Dicots vd Göran Beijer om resultaten och vad som väntar härnäst, både vad gäller fortsatta prekliniska studier och förberedelserna för att kunna påbörja kliniska studier.
Se intervjun med Dicots vd Göran Beijer nedan:


Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev