Home Nyheter BioStock Studio: Carbiotix siktar mot en miljardmarknad

BioStock Studio: Carbiotix siktar mot en miljardmarknad

BioStock Studio: Carbiotix siktar mot en miljardmarknad

22 oktober, 2020

Lundabolaget Carbiotix har utvecklat ett avancerat tarmdiagnostiktest och en prebiotisk fiber för främjandet av en bättre tarmhälsa. I september annonserade bolaget en riktad nyemission om 10 miljoner kronor som ska ge bolaget möjlighet att bland annat satsa vidare på uppskalningsplanerna för sina AXOS-fiber och utvecklingen av medicinsk mat, en marknad som har uppskattats till 18,4 miljarder USD. Bolagets vd Kristofer Cook kom till BioStocks studio för att berätta mer om bolagets långsiktiga ambitioner och om vad som väntar närmast.
Se intervjun med Carbiotix vd Kristofer Cook i länken nedan.

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev