Home Event Följ BioStock Live med PolarCool i direktsändning

Följ BioStock Live med PolarCool i direktsändning

Följ BioStock Live med PolarCool i direktsändning

24 september, 2020

Under torsdagens BioStock Live gästades studion av medicinteknikbolaget PolarCool för en direktsänd bolagspresentation och efterföljande frågestund med bolagets vd Erik Andersson.
PolarCool marknadsför och säljer PolarCap System, en bärbar kylenhet utvecklad primärt för behandling av hjärnskakning och huvudskador förknippade med kontaktsporter som exempelvis ishockey, fotboll och kampsporter.
Nyligen presenterade PolarCool kliniska studieresultat som visar att ishockeyspelare som drabbats av hjärnskakning återhämtade sig snabbare till spel efter kylning med PolarCap System, än spelare i kontrollgruppen som inte kyldes.
Bolaget inledde idag teckningstiden för en företrädesemission som ska tillföra bolaget maximalt cirka 14 Mkr före emissionskostnader, i syfte att finansiera bland annat en bredare marknadslansering av PolarCap System.
Bolaget presenteras av vd Erik Andersson.
Direktsändningen kan även ses i efterhand genom att klicka på videon nedan.

För att få inbjudningar till BioStocks kommande event, prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev