Home Nyheter BioStock Studio: Redsense Medicals resa har inletts

BioStock Studio: Redsense Medicals resa har inletts

BioStock Studio: Redsense Medicals resa har inletts

18 september, 2020

Halmstadsbaserade Redsense Medical har utvecklat ett alarmsystem som ska upptäcka livshotande blodläckage i samband med dialysbehandling. Bolaget släppte för några veckor sedan sin Q2-rapport och kunde uppvisa en kraftig försäljningstillväxt jämfört med 2019. Utvecklingen har även uppmärksammats av aktiemarknaden, Redsense-aktien har stigit med över 200 procent sedan årsskiftet. BioStock fick besök av vd Patrik Byhmer som pratade om bolaget, marknadsklimatet och varför man ska investera i Redsense Medical.
Se intervjun med Redsense Medicals vd Patrik Byhmer nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev