Home Nyheter BioStock Studio: LifeClean Internationals vd om senaste tidens framgångar och kommande satsningar

BioStock Studio: LifeClean Internationals vd om senaste tidens framgångar och kommande satsningar

BioStock Studio: LifeClean Internationals vd om senaste tidens framgångar och kommande satsningar

9 september, 2020

Igår deltog LifeClean Internationals vd Thomas Lööw i BioStock Live för att berätta om bolaget och den pågående emissionen. LifeCleans mål är att skapa trygga och säkra miljöer, både för människor och djur, med deras vattenbaserade ytdesinfektionsmedel. Den patenterade formulan är miljö- och användarvänlig samtidigt som den är effektiv mot bakterier, virus, sporer, svampar och jäst utan att skapa resistensutveckling. Under den pågående pandemin har bolaget skalat upp sin verksamhet från att producera 2000-3000 liter till 70 000 liter desinfektionsmedel per dygn. För att nyttja denna tillväxtfas och accelerera ytterligare genomförs nu en emission om 39,9 Mkr. Pengarna ska bland annat användas för att bredda bolagets produktportfölj och fortsätta den internationella expansionen. 
Se Thomas Lööw, vd på LifeClean International, berätta om bolaget och den senaste tidens framgångar vid BioStock Live den 8 september.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev