Home Nyheter BioStock Studio: IPO-aktuella Prostatype Genomics

BioStock Studio: IPO-aktuella Prostatype Genomics

BioStock Studio: IPO-aktuella Prostatype Genomics

25 september, 2020

Under onsdagens gästades BioStocks studio av IPO-aktuella Prostatype Genomics som just nu genomför en nyemission som ska tillföra bolaget 37,5 Mkr inför en notering på Nasdaq First North Growth Market. I samband med bolagspresentationen på BioStock Live passade vi på att göra en fördjupad intervju med bolagets vd Fredrik Persson. Hör honom berätta om Prostatype Test System, bolagets CE-märkta, tillika marknadens enda, gentest i kit-format för diagnosticering och prognosticering av prostatacancer.
Se och hör vd Fredrik Persson berätta mer om Prostatype Genomics verksamhet i vd-intervjun och bolagspresentationen nedan.
Se BioStocks analytiker Linus Flink Elmfors intervjua Fredrik Persson här:

YouTube video

Se hela bolagspresentationen från BioStock Live, 23 september, här:
YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 
För att få inbjudningar till BioStocks kommande event, prenumerera på vårt nyhetsbrev nedan.

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev