Home Nyheter BioStock studio: Idogens vd kommenterar uppdaterade tidslinjer

BioStock studio: Idogens vd kommenterar uppdaterade tidslinjer

BioStock studio: Idogens vd kommenterar uppdaterade tidslinjer

16 september, 2020

Igår meddelade cellterapibolaget Idogen uppdaterade tidslinjer i utvecklingen av sin huvudkandidat IDO 8 som ska användas för behandling av hemofili A. IDO 8, som är bolagets längst skridna projekt, är efter framgångsrik etablering och uppskalning av tillverkningen under våren på väg mot kliniska studier och enligt tidigare kommunicerade tidslinjer skulle dessa inledas under första halvåret 2021. Som en effekt av Covid-19 pandemin har bolagets samarbetspartner, Radboud University Medical Center (RUMC) i Nederländerna, upplevt en tillfällig begränsning i kapacitet under sommaren och man skjuter nu upp initieringen av kliniska studier till andra halvåret 2021. Idogens vd Anders Karlsson besökte BioStocks studio för att berätta mer om detta och det arbete som pågår inför de kliniska studierna.
Se hela intervjun med Idogens vd Anders Karlsson nedan.

YouTube video

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev