Home Nyheter BioStock Studio: emissionsaktuella GPX Medical på väg mot börsnotering

BioStock Studio: emissionsaktuella GPX Medical på väg mot börsnotering

BioStock Studio: emissionsaktuella GPX Medical på väg mot börsnotering

10 september, 2020

Under veckan fick BioStocks studio besök av emissionsaktuella GPX Medicals vd Hanna Sjöström och CTO Sara Bergsten som berättade mer om bolagets verksamhet. GPX Medical har utvecklat den medicintekniska utrustningen NEOLA (NEOnatal Lung Anaylser) för kontinuerlig och icke-invasiv övervakning av för tidigt födda barns lungor. Detta är en växande patientgrupp där det idag saknas metoder för sådan övervakning. Bolaget står nu inför en notering på Nasdaq First North Growth Market, med preliminär första handelsdag 2 oktober, och i samband med detta genomför man även en emission som ska finansiera nästa utvecklingssteg. 
Se och hör vd Hanna Sjöström och CTO Sara Bergsten berätta mer om GPX Medicals verksamhet och strategi i vd-intervjun och bolagspresentationen nedan.
Se BioStocks Cecilia Hallström intervjua Hanna Sjöström här.


Se hela bolagspresentationen från BioStock Live, 8 september, här.

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev