Home Nyheter Biostock studio: CLS om Q2 och satsningen i Asia-Pacific

Biostock studio: CLS om Q2 och satsningen i Asia-Pacific

Biostock studio: CLS om Q2 och satsningen i Asia-Pacific

2 september, 2020

Förra veckan publicerade medicinteknikbolaget Clinical Laserthermia Systems (CLS) sin rapport för det andra kvartalet 2020. I rapporten lyfter man bl.a. fram de framsteg som har gjorts med mjukvaran Thermoguide som har erhållit regulatoriskt godkännande i Europa samt bolagets olika samarbeten. Under förra veckan kunde CLS dessutom meddela att man nu även siktar mot lansering i regionen Asia-Pacific genom ett nybildat joint venture bolag, Clinical Asia Pacific. CLS vd Lars-Erik Eriksson och bolagets CCO Dan Mogren kom förbi BioStocks studio för att berätta mer om rapporten och satsningen i Asia-Pacific. 
Se hela intervjun med CLS vd Lars-Erik Eriksson och CCO Dan Mogren nedan.

Innehållet i BioStocks nyheter och analyser är oberoende men BioStocks verksamhet är i viss mån finansierad av bolag i branschen. Detta inlägg avser ett bolag som BioStock erhållit finansiering från. 

Prenumerera på BioStocks nyhetsbrev